lördag 29 oktober 2011

Kennelträff

Klockan nio vankades det kennelträff hon Nathalie som har kennel TheLook. Vi började dagen med med en god frukost och sedan gick vi ut och tog lite utställningskort och profilkort, med alla vovvarna ;) 

Naalah och Bagheera 
Party provar att vrida huvudet åt båda hållen för att se ;) 

Fina Naalah

Brosan Ozzy va så klart med:)

Mor och son

Vi tog även ett grupp kort ;) 

Tog lite bilder innan vi fick börja!


Action bilder

Dagen bestod av tre pass med vallning både för Party och Buffy. Båda två visade intresse för fåre. Andra gången gick bäst för båda för första gången var de för på och sista var det för över trötta. Jag är väldigt nöjd med dagen och hoppas på fler av dessa träffar ;) Tack Nathalie och Eike för denna dagen!

5 kommentarer:

  1. Fina bilder - och väldigt fin gruppbild! Roligt att det blev så lyckat och att båda hundarna tyckte att det var kul!

    SvaraRadera
  2. Ja det blec fin till slut ;) Men Nathalie hade övat på på konstiga ljud som hundarna gillade så det funkade bra ;) Haha Hoppas ni kan vara med nästa gång !

    SvaraRadera
  3. jätte kul att träffa er :D kul att båda dina var intresserade av fåren :D fina bilder ni hade tagit :D ha en bra dag kram bibbi

    SvaraRadera
  4. Ja det var en väldigt kul ovh intressant dag, man blir ju sugen på fler vallningsdagar så jag får väl också höra mig lite för och se ;) Sen är det ju alltid lika trevligt och träffa er ;) Jocke och Ozzy va ju jätteduktiga ;) JA det blev en mass FINA bilder .. haha men det tar ju sån tid att få in alla :(

    SvaraRadera