söndag 3 juni 2012

Hon sticks som en igelkott


JA det gör hon faktiskt, sedan jag trimmade Party så varje natt när hon ska ligga så när än så känns det som jag har en igelkott bredvid mig. Inte så himla mysigt får jag säga!

Denna vecka har det hänt en massa, milen i Härskogen med Pia och skitungarna.



Agilityträning i veckan hann även med lite idag innan Pia körde sina kurser. Party är jätterolig att köra med och hon är väldigt duktig det är bara jag som ska tänka lite längre än var näsan räcker. Eller åtminstone tänka om! Har även hunnit med lite olika promenader, mamma, pappa och lillebror har vart på besök, fikat och hälsat på fåren.
Åkte till Bollebyggds KM för att vänja Party vid miljön, men hon är hur cool som helst och tar allt med glädje. Det är den andra svart som stressar upp sig i helt onödiga situationer :(( Sen blev det en sväng med Pia till fåren fixade ordning vattnet, lite vallning och sedan en promenad i Hällingsjö.



Veckan som kommer känns som den kommer vara väldigt bra, många tidiga dagar på jobbet, vilket betyder att det kan bli mycket hund. På onsdag ska vi en sväng till Irene och få lite tips hur vi kan fortsätta i vallningen.

2 kommentarer:

  1. Roligt med veckor fullspäckade med hund! Och bra att kunna få hjälp lite med vallningen - går det bra annars tycker du?

    Haha, vad konstigt att hon sticks så. Aska har blivit mjukare än bomull! :D Men det är säkert olika beroende på vilken pälstyp de har.

    Kram R

    SvaraRadera
    Svar
    1. JA det är så skönt, jo det går bra, men vi har våra dager, men känns som inte kommer så mycket framåt så ska bli kul och intressant med lite hjälp ;)
      Haha ja det är väldigt konstigt hon är så ojämn så det är väl det kanske !

      Vi måste ta och ses någon dag igen ;)

      Radera