söndag 20 november 2011

Ännu en helg försvann men mycket fick vi gjort!

Vi har hunnit med en heldel promenade denna veckan med, som alltid uppskattas av hundarna. Vi har fått tränat agility två gånger denne veckan. I går så bjöd vi min farmor och farfar på middag eftersom han älskar fisk så köpte vi rödspättafile, romsås och potatis vilket uppskattades ;) Sen åkte vi även en sväng till mamma, pappa och lillebror och sa hej.  Idag så har vi vart på freestylekurs. Jag och Party hos Eike, vilket var mycket trevligt och lärorikt ;) Så nu har vi i läxa att träna på distansövningar, "sittafint", buga och backa ;) Adde och Buffy var också med vilket gjorde att det blev lite bilder på dagens kurs.

Här tränar vi "sittfint"

Snurr ;)

Backa ;)

Mamma Narnia är med och tittar på!

Mellan...

Buga

Sen tog jag, Adde och Eike ett stopp på Mackadonkan och käkade lite, sen blev det hem och packaom för att dra till Alfa för lite träning.  Så efter en hel dag så är vi ganska trötta så nu ligger vi i sängen och ska sova ;)

4 kommentarer:

  1. Hejsan! Verkar som om det varit fullt upp. Hur tyckte farmor och farfar att ni hade det? Har du testat kopplet? Var det i såfall bra?. Ha det så bra. Kramar

    SvaraRadera
  2. Hej ja det har verkligen vart fullt upp ;) Ja det va så nöjda och glada :) så det va kul..... Nej har tyvärr inte hunnit med det men ska försöka hinna med en sväng i landvetter idag och ta med den dit och prova ! HUr är det med er ? Hörst att det är lite sjukt hemme hos er! Kram

    SvaraRadera
  3. Ja, det är lite sjukt hemma hos oss men det ska väl gå över snart. Det är hostan som är värst. Vad kul att allt var bra med helgen. Vilka fina bilder du har lagt upp.
    Kram

    SvaraRadera
  4. Okej krya på er då ;) SÅ hörs vi ja det va adde som va fotograd denna gången ;)

    SvaraRadera