söndag 14 augusti 2011

Va tiden går fort !

Jag min första arbetsvecka gick väldigt fort, men vi han med en hel del ;)  Buffy har ju fortfarande vart inne i sin rehab med koppelpromenader simmande och lite åttor, stege gående och slalom mellan benen. Men det har gett resultat. Hos sjukgymnasten idag så kände hon ingen skillnad om det ena knät va varmare än det andra ;) Hon fick även simma och gå i trappor och gå över hinder, hindren funkade fint men för höga trappsteg så gick hon på tre ben :( Vi ska fortsätta som vi har gjort denna veckan som kommer sen ska vi tillbaka till sjukgymnasten på söndag :)


Party tycker det är mycket roligare att springa med bollen till sandhögarna ;) 




Under veckan har vi promenerat runt delsjön, i Sätilla med Soffe och hennes Ambullar Kaos och Pyrajja vilket uppskattades av Party, i vår skog och runt i Härryda :)

Vi har även hunnit med ett träningspass i Kallebäcks brukshundsklubb där tränade vi lite olika freestylemoment men också skotträning ;)

Idag gick vi upp klockan fyra på morgonen för att åka till Partys första riktiga Junior utställning, denna var i Askersund. Där vi fick träffa Nayeli men också två av hennes brorsor. Alltid lika roligt att träffa vovvarna från samma kull :)

Här är fina Lee med sin matte när det springer i ringen ;) Så fin<3


Fina Ozzy fick CK med R- cert ;) Grattis  det fick även Nayeli 





Sen kom lilla Party

Här är väl den ända bilden som hon har alla fyra tassarna på jorden ;) försökte att testa en ny metod denna gången för att hon inte skulle titta på mig utan bara kolla rättfram. men det gick inte så bra utan hon blev en irriterande studdsboll :( Vilket domaren också såg :) Haha

Men att stå fin och låte domarnen känna på henne klarade hon galant, min lilla pingla ;) 

Så det hela blev, Excellent med CK ;) Sen blev kritiken: Another nice bitch of good type. Handler needs to learn to gray her better !

Så har ni några bra tips på hur jag kan göra när vi springer så är jag öppen för förslag ;)  

Sen del tog vi i uppfödar gruppen där vi fick ett HP och gick vidare, men en av oss var tvungna att åka hem så vi var inte med i finalen :(



Sen tog vi en liten promenad med hundarna ;) 

Alla är på syrran ;) 


King va också med ;)



Party, Lee och Ozzy ;) 


Så nu blir det ut en sväng med hundarna.. Ha det gött allihopa ;)

2 kommentarer:

  1. Hejsan! Vad tråkigt att en av er behövde åka hem, hade varit spännande att se hu det gott. Bra gjort av Party. Ha en härlig promenad. Kram

    SvaraRadera
  2. Ja det va tråkigt, men kan se om vi kan göra om det någon annan gång när vi är så många ;) Ja det blev en härlig promenad ;) Tack för hjälpen idag ;)

    SvaraRadera