fredag 2 december 2011

Äntligen tidig fredag ;)

Ja även denna vekan har bara flugit förbi en, i måndags så jobbade jag som vanligt till sex sen så svängde jag hem fort och hämtade hundarna och drog iväg till Härskogen där jag mötte upp Gunilla (min  jobbar kompis) med sina två hundar, Signe och Betty. Det va en väldigt trevlig promenad. 
I tisdags så tog jag och Adde en runda till Ullared och shoppade loss lite, så nu är alla julklappar inhandlade och lite därtill :)
I onsdags så tog jag en runda här hemma i det kolsvarta mörkret jag kände att jag måste bota min rädsla mot älgar, jag är så sjukt rädd att möta en älg ute när de är helt svart så att jag inte ser den och kanske råkar gå in i den ! Så jag tänkte att jag börjar lite milt och åker med Adde ner där gatulamporna börjar så går jag en lång runda där ner och sedan går jag upp. Det värsta va ju bara att när jag går upp och lamporna tar slut och man ser inget framför sig så märker jag att jag har glömt ficklampan hemma och hundarna har inget blinkhalsbad på sig :( så det va bara att börja traska och väl uppe efter att försökt hitta vägen genom att kolla upp i himlen för att se mellanrummet mellan granarna, för att vet hur vägen går :S Så va jag väldigt stolt över mig själv som vågade!
I torsdags så mötte jag upp Pia och skitungarna i Härskogen, där det blev en härlig runda med mycket trevligt snackande ;) 
Idag slutade jag tidigt och åkte och hämtade hundarna, sen åkte vi till Borås och mötte upp Pia och skitungarna på Kransmossen där vi tog en liten promenad och hundarna fick hysteriskt springa av sig :)

Lite bilder från dagens hysteriska springande ;) 


Hade också aktat mig för den hunden ;) 

Buffy verkar vara lite på hugget idag ;)

kaxig kan man vara, genom att räcka ut tungan ;) 

Men det får man ju igen ;)

Att jaga kan vara så kul :) 

Vila får man göra ibland med ;) 

Ett litet dopp med ankorna sitter aldrig fel :( 

Efter allt detta springande så gick jag och la ett blodspår till Buffy och Pia vallade av en ruta för uppletandet! Denna gången verkade det som båda hundarna verkligen hade förstått skickade ut dom sex gånger var och de missade var sin gång, men när de går bra så vill man alltid utmana lite mer men ibland tar man i :( Men jag är väldigt stolt över båda i uppletet för de hittade saken och oftast så kom de in, inte hela vägen helt varje gång men det är på god väg. 
Spåret gick jag med Buffy sedan och denna gången velade hon bort sig och jag lätt henne gå in på fel för jag kom inte riktigt ihåg hur jag gick för det ser så annorlunda ut när de är ljust som det va när jag la det och nästan mörkt när vi gick spåret, men när hon hittade tillbaka så gick det galant ;) efter det tog vi en lång runda runt elljusspåret.

Har tränat lite olika saker nu i vecka, men det har bland annat vart med pilatesbollen och nu börjar det bli riktigt duktiga på att hålla balansen. Ska försöka ta lite kort någon dag och lägga in.
Imon blir det till att åka och köpa nytt golv till sovrummet, snickarna håller ju på med vårt sovrum så vi tänkte att det ändå kunde lägga nytt golv medan de ändå håller på ;) 
Perfekt att ha snickarna, hundarna älskar dom och dom älskar hundarna. Perfekt med snickare som går ut med mina hundar så de får göra ifrån sig :) haha Party får vara med och hjälpa till att bära verktygen :)

2 kommentarer:

  1. Hejsan!
    Härligt med så många turer med hundarna, och så många olika aktiviteter. Buffy och Party måste vara super nöjda. Skönt att alla julklappar är inhandlade, själv har jag en hel del kvar. Jag och Fredrik åker nog till Ullared på torsdag. Skönt att det funkar så bra med snickarna, bra träning för hundarna också. Det märks att det är full rulle i erat hus, vi ser lite mindre av hundarna nu:( Och er också men en skymt ser vi ju i alla fall. Kram på er

    SvaraRadera
  2. Hej ;) Ja nu är det nöjda en stund iaf ;) haha Okej men då ska vi försöka komma ihåg och lämna kvittot till er innan då. Men vi får höras imon och se om du vill hänga med och kolla golv .. HA det gött så hörs vi ;) Kram

    SvaraRadera