söndag 4 mars 2012

Dyrahundar

Träningen idag på Alfa gick super ;) Party var så duktig och följsam både när vi tränade tajta svängar åt båda hållen men även i bakombytena som brukar vara hennes och mitt svåra byte så funkade det väldigt bra idag. S-svängarna gick även dom bra ;) Introducerade även 12 pinnarsslaom vilket gick som en klocka genom hela med fart ;) Stoltmatte. Balanshindren börjar även dom blir lite klarare vilket känns skönt. Däcket tar hon galant. Det som vi behöver träna mycket på är infostarter vilket kan passa bra att träna en massa på här hemma på gräsmattan ;) 



Buffy även hon är dyr men det är hon nästan alltid, så lätt att ha med sig och lägger sig när och tittar och sedan när man backar ihop och rör sig så hänger hon på ;) Älsakde Buff!  


Imon är det jobb igen, 7 - 18 så det är bara att gå och lägga sig så man orkar upp!

Nästa söndag startar min kurs i freestyle på Alfa vilket ska bli så kul ;) Roligt att hjälpa andra med sånt man brinner för själv ;) 


2 kommentarer:

  1. Hejsan!
    Du har ju två helt underbara hundar, så även farmor är stolt över dom. Det ska bli roligt att få se Buffy och Party tävla. Ha en bra dag imorgon. Kram

    SvaraRadera
  2. TAck Monica ;) Tur att det har e sådan bra farmor ;) Ja det ska bli kul att komma ut igen ;) Detsamma så hörs vi imon, låt inte dom köra med dig för mycket !Kram

    SvaraRadera