tisdag 13 mars 2012

Vårträning på GMBK

Vilket underbart vårväder det har vart denna veckan, men igår va vi ute med barnen hela dagen men slutade så sent så promenaden fick bli runt lilla Delsjön med trevligt sällskap.

Men idag slutade jag tidigt så vi kunde ta tillvara på det härliga vädret, så vi mötte upp Emelie, Yim, Viggo, ronja och Emelies mamma ;) Vi började med en promenad och genom ett råddjursstråk och vips så var Buff borta, vi väntade men gav oss tillbaka och ja där var Buff vid bilen, Emelies mamma var där men henne gick hon inte fram till, och då är det inte så lätt. Grishund är vad hon är.

Sen blev det härlig agilityträning i solen ;) Alla hundar och tvåbenta va nöjda och glada ;)


Efter träningen gick vi en runda på militärområdet eller vad det kallas där det fick tokrusa avsig lite och leka sina konstiga lekar ;)



Där efter tog vi en tripp till Burger King för lite mat sen åkte vi vidare till fåren för att utfodra dom och hämta min cykel;) Fåren verkade glada att se mig så man blev nästan nermejad inne i huset när det kom . Eftersom höt ja hade i påsen säkert enligt dom iaf är goare än vad det är i deras nät ;)
Sen pkte vi hem eldade lite återvinningsaker, sen gick vi in så fick hundarna käka lite sen blev det Desperate ;) åå nu blir det sängen ;) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar