söndag 1 juli 2012

Fladdrande greta

Dagarna bara springer förbi.
I går kom Felicia, Jonas och Anneli och hälsade på för att se hur det ser ut hos oss ! Vi åkte sedan en sväng till fåren för att se hur de hade det ; )


Därefter blev det hem och snygga till sig innan vi gav oss iväg på inflyttningsfest hemma hos Pia och Jerry! Buffy stannade hemma hos svärmor och svärfar, hon är inte mycket för fester hon inte. Men Party är ju en riktig Partypingla så hon höll igång hela kvällen/natten



Jerry och Party skötte grillen ;) När man bara har med Party så märker man hur otroligt lätt hon är att ha med sig. Fina Party. Det blev en lyckad kväll, så det tackar vi Pia och Jerry för ;) 

Idag blev det långpromenad imorse i ösregn, mycket trevligt :S Sen blev det lååång vila i soffan. Efter det hämtade vi upp Pia och hundarna så åkte vi till Borås BK för lite agilityträning. När man löper är inte livet alltid så lätt, för idag va hon en riktig pyraja när hon skulle få tag i sin belöning,  hon sprang som en galning och hade inte långt tålamod får att få belöningen så det gällde att vara snabb ;) Men det kan inte vara lätt att springa med en stor fladdrande greta där bak. 
Vi avslutade med en sväng vid Pickesjön där hundarna fick bada av sig ! 
Nu ligger vi i sängen allihopa, alla utom  jag har somnat. 
Godnatt  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar