torsdag 9 augusti 2012

Helgen närmar sig

Idag var det tidighem gång, åkte direkt hem til Gunvor för att klippa hennes gräsmatta ;) Därefter hämtade jag hundarna och åkte till fårhagen. Började med en uppvärmningsrunda där vi velade bort oss i skogen, men alltid roligt att hitta nya rundor, jag tröttnar så fort på promenad vägarna. Därefter blev det lite vallning, så kul att Buff är så snäll hon fattar egentligen ingenting om vallning men hon är till bra hjälp eftersom hon lyssnar och gör vad man säger ;) Så det gör det så smidigt. Sötnöten <3 Det roligaste är efteråt när man berömmer henne då blir hon så glad att hon måste steppa på sina ben, roligt att man kan bli så glad ;)

Party verkade ha mer energi denna gånger och stannade fler gånger än sist;) Därefter gick vi ner till Hällingsjön för lite bad. Efter det gick vi tillbaka till bilen. Väl hemma blev det mat och kontaktfältsträning.


Imon är det fredag och efter jobbet ska jag hem till Jeanette för lite träning och grillning, vilket ska bli väldigt trevligt ;) Hemgången blir rättidigt för vi ska åka fyra på morgonen ner/upp (vilken koll jag har) till Älmhult för att köra fyra lopp ;) 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar