söndag 12 augusti 2012

Oj va fort det gick

Ja denna helgen gick fort


Några ur tjejgänget ;) Jeanette va grillmästare !


Började helgen med lite agilityträning och grillkväll hemma hos Jeanette med Pia, Gina, Sara och Elin. Mycket trevligt hade vi det. Blev ganska tidigt hemgång, sov hos Pia för att vi skulle kunna åka ner till Älmhult vid fyra tiden på morgonen.

Det va en mycket trevlig och väl ordnadtävling. Vi gjorde tre lopp som kändes kanon med lite små fel, som slalom strul och miss av mig ! Ett lopp va kalabalik ;) Efter alla lopp tog vi en lite sväng med hundarna till en lite sjö som låg i närheten. När vi kom tillbaka hade prisutdelningen vart men eftersom vi inte hade några resultat, men snälla vänner som man har så hade vi fått pris så Lotta hade hämtat en kampring till oss, Oj så roligt . Partys första pris.




Pia och Ingrid ;)

Efter flera timmar i bil, med en picknick paus på en gräsmatta mitt ute i ett industri område så käkade vi lite Mc donalds mat allihopa, hundarna tackar ju inte Nej heller !
Väl hemma så grejade Adde och Jerry med vår altan, så det va ju bara att börja med det, så halv tolv somnade jag och hundarna hade somnat innan.

Pia är grym på att blanda cement!

Idag har det blivit hemma fix med tvätt, Jerry och Pia kom även förbi och hjälpte oss med reglarna till den nya altanen ;) 


Här ska vi bila ;) Det va inte riktigt min grej.


Söndagar är man inte så pigg, de lever upp till den så kallade bakisdagen.

Innan middagen tog jag och hundarna en cykeltur vilket båda gillar skarp  ;) så det blev en sväng till sjön med lite bad ;) 


Väl hemma sen blev det mat för alla i familjen. Körde lite grässkoppa vilket va väldigt kul ;) Nu har vi vart och träffat Mia och Foppa för att se om Annelie skulle ta han. Det verkade komma bra överens och så det ska nog funkar ;) Nu blir det sängen ! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar