lördag 16 juli 2011

Bakombyten och snävasvängar

Ja vi började dagen med att morgonpromenera i skogen ;) Sen gick vi hem och käkade frukost och därefter startade vi med storstädningen. Så nu är det helt okej att vara hör inne!

Vi mötte upp Pia, Ellen och hundarna på Partille BK för lite promenad, bad och träning. Vi började med en promenad plus lite bad ;)


När hundarna hade badat och sprungit runt som galningar, så gick vi upp till planen och Pia konstruerade en bana till oss ;) Party fick träna på bakombyten vilket hon tyckte var lite konstigt först, det blev några "dumsnurrar" men efter ett par gånger så fattade hon ;) Och vi gjorde fina bakombyten. Sen testade ja även att göra olika svängar med henne, men hon följde mig mycket fint ;)

Buffy körde jag många olika snäva svänger, och gick som en klocka idag, vilket måste vara för att jag hade med mig hennes älsklingsfotboll ;) Hon körde med mycket fart hela tiden ;)

efter två timmar var hundarna helt slut, så vi bestämde oss för att åka till ett bad ställe så alla kunde bada, vilket fick bli Sandsjön ;)


nu har vi alla ätit middag så nu ligger vi i soffan och myser ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar