söndag 3 juli 2011

Ölandsdjurpark

Klockan tio stod vi klara för att gå in till djurparken, det började inte så bra för alla hundarna blev rädda för aporna, så började de skälla och Party yla. Men som tur vad det gick över snabbt och de började släppa in. (Vi funderade innan vi gick in om våra hundarna fick hänga med för det stod att snälla hundar fick hänga med in, och vad menas med snälla hundar?)

Den här galningen kastade ut denna stenen mot en djurskötare/personal som cyklade förbi. Galning Förstår att hundarna tyckte dessa aporna vad läskiga.

Det lönade sig att ha med sin hundarna till en djurpark, det var många djur som kom smygande till oss för hundarna. Detta lodjur kom smygande i gräset med en gång när vi kom runt hörnet jag och Buffy, man kunde höra de morra... Lite kusligt men ändå väldigt häftigt.

Här kommer lite bilder på dagen ;)
Denna apan hoppade rätt in i glasrutan och visade tänderna, gissa om hundarna blev rädda?
                                                                        Gruppfoto
Buffy har vunnit i ankdammen.
Man blir trött av att gå på djurpark hela dagen.
Trötta hundar som har vart mycket duktiga under hela dagen bland alla möjliga djur!



4 kommentarer:

  1. Hej igen!

    Ni ser ju ut att ha det jättebra.. Vad kul att hundarna fick följa med in i parken. Besökte ni nöjes och bad parken också? (jag tror att det finns ett sådant intill) Fortsätt nu att njuta av eran semester. Hälsa alla. Kram

    SvaraRadera
  2. Vilka fina bilder på alla möjliga sorts djur! Och vad bra miljöträning - förstår att dom blev trötta. Buffy var ju ursnygg i sin ankdammsvinst, haha. Ha en fortsatt trevlig semester!

    Kram från oss här hemma.

    SvaraRadera
  3. ja vi har det kanon, ja vi gick igenom nöjes och badparken också, vi åkte lite olika saker och spelade, så vi vann lite grejer, mest mmjukdjus som hundarna uppskattade ;)Och hawaii grejen som Buffy använde flitigt ;) Vi hade inga badkläder med oss så vi hoppade badet men vi var inne och kollade på badet, jättefint och stort. Ja det är ju en perfekt miljöträning... Synd bara att det inte finns så många djurparker där de får komma in ;) Så det gäller att passa på ;)

    SvaraRadera
  4. åh vilka fina bilder på alla djuren. vad roligt att få ta med sig sina hundar in i djurparken. super bra miljöträning :) ha en fortsatt trevlig semester :) kram bibbi

    SvaraRadera