torsdag 7 juli 2011

Ölands norra del

Vi började dagen med att åka upp till Ölands norra del för att se om det fanns något roligt där för oss, Emma och Johan är i stugan och packar för att dra sig hemåt, så idag är det bara vår lilla familj som är på äventyr;)

Vi började med en tur till Trollskogen som låg i Grankulleviken, där var det olika stigar med små olika frågor som man kunde besvara, ungefär som en tipspromenad;)
Men även här fanns det kossor som gick lösa så ner till havet vågade vi oss inte ner.
Medan vi promenerade kunde vi se Långe Erik som är en fyr, som jag kunde läsa mig till var lillebror till Långe Jan som vi besökte i början av veckan.

Sen åkte vi och kollade på något som hette Neptuni åkrar,  som var ett stort fält med klappersten. Detta var ett ställe som var uppskattat av hundarna.
Tänk att vatten kan vara så kul ;)
ååå va vad det som röde sig där ;) 
Haha bilderna är inte fridna eller nått, utan så här ser Buffy ut när hon skakar sig ;)


Här kommer galningen i fullkareta och jagar något ...

Här kan man ju undra vad hon sysslar med :S
Här ser man ju att man kanske ska börja att göra sina sittups innan man lägger sig :(

Sen tog vi oss en sväng till Hornsjön som skulle vara Ölands enda sjö, vi tyckte att de kunde vara en bra idée så de kunde få bada av sig allt saltvatten, samtidigt som vi kunde få se något nytt :)
Och även detta uppskattades ... Lite bad kan man ju inte säga nej till.
vår lilla bäver ;)

Sen drog vi ner till Köpingsvik och åt lite mat och shoppade lite kläder ;) Sen åkte vi hem till vår lilla stuga och tog det lugnt, hundarna är helt slut efter dessa dagarna, så de har legat utslagna hela kvällen på altanen och gräsmattan ;)

2 kommentarer:

  1. Hej igen!

    Vilka underbara bilder, kameran som ni köpte verkar ju vara superbra. Ni verkar ju ha det hur mysigt som helst, synd att veckan lider mot sitt slut. Kanske bokar ni igen nästa år.... Ha det så bra. Kram på er

    SvaraRadera
  2. Ja den är jättebra, nu är det även mycket roligare att ta kort ;) Japp nästa år måste jag hit igen ;) Så det är bara hem och vänta tills man kan boka ;) Ha det så kul nu när ni åker, vi fixar Tiger ;) Kram

    SvaraRadera