söndag 24 juli 2011

Hästevik hela helgen

Hela helgen har jag spenderat hos mina föräldrar och lillebror, vilket har vart väldigt trevligt med promenadsällskap, sällskap och jättegod mat. Nu är hundarna jättetrötta ;)

Vi började lördagen med lite godfrukost, sen tog jag och mamma oss ut på en promenad ;) När vi kom hem kastade Ludvig lite boll med hundarna och jag fotade ;)
Här kommer lite bilder




'

Där efter tog jag och Ludvig oss ett dopp i polen, Party blev hemskt avundsjuk att inte hon fick hoppa i, så när vi hade badat färdigt så tog jag, Ludde, pappa och hundarna och gick ner till havet så det kunde få bada av sig lite. 





Även här kastade Ludde boll och jag fotade ;) 

'

Sen når vi kom hem igen så kunde vi se hur molnen drog ihop sig till oväder ;) Alltid lika mysigt att stå på altanen och se hur ovädret kommer in.



På söndagen vaknade Party vid halv nio så vi tog på oss regnkläder och gav oss ut i regnet och blåsten och klättrade i berg, vilket uppskattades av hundarna ;) Sen när vi kom tillbaka så fick vi frukost och sedan ville mamma gå en lång runda som brukar ta två timmar, så jag och hundarna gjorde oss klara och traskade med ;) Finns inte så mycket annat att göra när det blåser och regnar ute :(
Väl hemma så käkade vi mat och åt efterrätt ;) Sen drog jag och hundarna oss hemåt, vi stannade bara i Landvetter och gick en runda där sen drog vi oss hem så nu sitter vi utslagna i soffan :)

5 kommentarer:

  1. Hejsan!

    Ni verkar ha haft en underbar helg i Hästevik. Hundarna verkar ha trivts väldigt bra. Kram

    SvaraRadera
  2. Ja det har vart toppen ;) Roligt att komma "hem" ibland :)

    SvaraRadera
  3. Väldigt fina bilder! Ni verkar ha haft det kalasbra! Hur är det med Buffys fot?

    SvaraRadera
  4. Hej jo det har vart kanonbra, Jo Buffy vet jag inte riktig jag kan inte riktigt förstå va problemet är :( för det visar sig bara när hon har legat i bilen ett tag så håller hon uppe det tills och försiktigt börjar gå på det och efter tre steg eller nåt så går hon som vanligt.. precis som om det somnar :S Mycket konstigt

    SvaraRadera